Britanka operisala grudi 17 puta, njena majka pala u očaj: Molila sam je da prestane FOTO

Izvor: B92, 29.Jun.2023, 10:33

Britanka operisala grudi 17 puta, njena majka pala u očaj: "Molila sam je da prestane" FOTO

Britanska starleta i bivša rijaliti zvezda Kejti Prajs (43) poznata je po grudima koje je operisala čak 17 puta, a sada se oglasila i njena majka Ejmi (70) koja je operacije svoje ćerke nazvala zavisnošću, piše The Sun.

"Većina ljudi menja boju laka za nokte ili frizuru kada imaju loš dan ili su u ciklusu, ali ne i Kejti. Promenila je oblik tela", rekla je Ejmi.

Ejmi je govorila o borbama svoje ćerke u 'Poslednjoj reči' i objasnila da se Kejti ne podvrgava >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << operaciji da bi privukla muškarce, već da je to jedini način na koji oseća kontrolu nad svojim telom.

"Molila sam je da prestane", priznala je.

Kejti je prvu operaciju grudi imala sa 21 godinom, a procenjuje se da je na plastične operacije potrošila ukupno 130.000 funti, kako su svojevremeno preneli strani mediji.

"Neke stvari koje je sebi uradila nisu samo apsurdne, već i opasne. Najviše me je bolelo kada je operisala svoje lepo lice", rekla je shrvana majka.

Da se ​​podsetimo, Kejti je 2018. doživela tešku traumu kada ju je grupa muškaraca u Južnoafričkoj Republici otela i seksualno zlostavljala. Posle toga se dugo borila sa depresijom, o čemu je pričala i njena majka Ejmi.

"Posle toga njeno psihičko zdravlje je postajalo sve gore i gore", rekla je tada Kejtina majka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.