Bred Pit poklonio Dženifer Aniston vilu od 79 miliona dolara?

Izvor: B92, 28.Okt.2023, 14:17

Bred Pit poklonio Dženifer Aniston vilu od 79 miliona dolara?

Bred Pit i Dženifer Aniston venčali su se pre 23 godine, a posle pet godina njihov brak se raspao jer je upoznao Anđelinu Džoli, a kasnije sa njom ušao u vezu, odnosno brak.

Tokom 12 godina veze i braka sa poznatom holivudskom glumicom, Bred nikada nije odgovarao na pitanja o Dženifer. Uprkos svemu, Bred i Dženifer su do danas ostali u dobrim odnosima i priznali su da su u kontaktu. Međutim, spekulacije o mogućem pomirenju počele su nakon što se saznalo da je Pit svojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bivšoj supruzi navodno poklonio vilu vrednu 79 miliona dolara za njen 50. rođendan, prenosi Miror.

Čitav gest sam po sebi je zanimljiv, pogotovo što su u toj vili zajedno živeli dok su bili u braku. U međuvremenu, Dženifer je bila udata za Džastina Terua, ali je ova ljubav pukla posle samo dve godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.