Britni Spirs se (opet) razvodi? FOTO

Izvor: B92, 15.Maj.2023, 13:05

Britni Spirs se (opet) razvodi? FOTO

Brak Britni Spirs i Sema Asgarija je navodno u "velikim problemima".

Kako TMZ navodi, Britni i Sem u poslednje vreme imaju česte sukobe, koji neretko prerastaju u svađe koje traju satima. Tenzija je gotovo svakodnevno na vrhuncu, te se često dešava i da obezbeđenje reaguje i da ih razdvaja.

Kako se dalje navodi, izvori tvrde da Sem u poslednje vreme vrlo retko boravi kod kuće. Za sada Britni i Sem nisu komentarisali ove navode, mada je Britni zahvaljujući svojim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << objavama na Instagramu dodatno "podgrejala" sumnju.

Ona je ponovo objavila tekst koji glasi: "U svakoj vezi postoji osoba koja odmah zaspi i druga osoba koja leži budna i pita se kako je to uopšte moguće."

A navode da im je brak na klimavim nogama potkrepljuje i činjenica da su prošlog meseca oboje viđeni bez burmi.

S druge strane, izvor je rekao za Dejli mejl da je, uprkos nagađanjima, sve u redu između para.

"Sve je dobro“, rekao je izvor, dodajući: "Sem radi na projektu a ona je na odmoru sa menadžerom."

Podsećanj radi, Britni se udavala tri puta, a bila je u braku sa Džejsonom Alenom Aleksanderom, odnosno Kevinom Federlajnom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.