Brajan Mej možda boluje od raka

Izvor: B92, 31.Dec.2013, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brajan Mej možda boluje od raka

Gitarista grupe "Kvin" (Queen) Brajan Mej objavio je na svom sajtu da se podvrgao seriji hitnih medicinskih provera zbog sumnje da možda boluje od raka.

Mej je naveo da je tokom decembra trpeo jake bolove u leđima i kuku zbog kojih nije mogao da stoji i da je magnetna rezonanca otkrila "neke abnormalnosti na kostima" zbog kojih je dalja provera neophodna.

"I tako sam oko Božića otišao na silne testove krvi, ultrazvuk i različita skeniranja kako bi isključili razne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vrste raka", napisao je on a prenosi AFP.

Mej je poslednji unos na sajtu imao 28. decembra kada je naveo da u ponedeljak (30. decembra) ide na novo skeniranje.

Gitarista je napisao da pokušava da bude optimista jer ga lekari uveravaju da postoje velike šanse da se, ako je rak u pitanju, može izlečiti.

"Međutim, kada čujete ''R'' reč nešto vam se dogodi. Video sam previše dragih prijatelja koji se bore sa time a moj tata je izgubio bitku kada je imao 66 godina, baš koliko imam ja", napisao je Mej. "Tako da sam proteklih dana izuzetno uznemiren".

Mej je na blogu naveo i da je "dirnut neverovatnim porukama" podrške fanova. "Hvala vam od sveg srca", poručio je on.

Mej je osnivač grupe "Kvin" čiji je pevač Fredi Merkjuri preminuo od AIDS-a 1991. godine.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Brajan Mej možda boluje od raka

Izvor: B92, 31.Dec.2013

Gitarista grupe "Kvin" (Queen) Brajan Mej objavio je na svom sajtu da se podvrgao seriji hitnih medicinskih provera zbog sumnje da možda boluje od raka...Mej je naveo da je tokom decembra trpeo jake bolove u leđima i kuku zbog kojih nije mogao da stoji i da je magnetna rezonanca otkrila "neke abnormalnosti...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.