Bračni par udomio divlju svinju: Vezali smo se FOTO

Izvor: B92, 13.Feb.2024, 09:07

Bračni par udomio divlju svinju: "Vezali smo se" FOTO

Jedan belgijski par spasio je mladunče divlje svinje i usvojio ga, a životinja od tada živi u njihovoj kući.

Gregori Gio je pronašao vepra kao malo prasence tokom lova sa svojim psima i odlučio da se privremeno stara o njemu.

Životinju je nazvao Oskar, a više od godinu dana kasnije, vepar koji sada ima 80 kilograma je i dalje tu, na svojoj sofi, ušuškan jastucima i ćebetom, prenosi Rojters.

"Nismo planirali da ga zadržimo ovde, već da ga spasemo i potom pustimo, ali smo se vezali za njega", rekla je Giova supruga Tifani Pjer.

Oskar je odveden na farmu za obuku, ali je odbio da jede i u roku od nedelju dana vlasnici su pozvani da ga pokupe. Oskar sada ima ogroman apetit, čak je u stanju da proždere štap za pecanje, ali je ima higijenske navike i uvek upozorava svoje vlasnike kada treba da se olakša kako bi ga pustili napolje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Bračni par udomio divlju svinju: "Vezali smo se"

Izvor: OkRadio.rs, 13.Feb.2024

Jedan belgijski par spasio je mladunče divlje svinje i usvojio ga, a životinja od tada živi u njihovoj kući. Gregori Gio je pronašao vepra kao malo prasence tokom lova sa svojim psima i odlučio da se privremeno stara o njemu.   Životinju je nazvao Oskar, a više od godinu dana kasnije, vepar...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.