Botoksirala se u zatvoru

Izvor: B92, 03.Feb.2011, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Botoksirala se u zatvoru

Meksička policija pokrenula je istragu nakon što je otkriveno da je jedna zatvorenica visokog profila prošlog meseca dobila injekciju botoksa u zatvoru, prenosi BBC.

Policija pokušava da sazna kako je jednom lekaru dozvoljeno da uđe u zatvor i da injekciju botoksa čuvenoj narkodilerki, 50-godišnjoj Sandri Avili Beltran, poznatoj kao "Kraljica Pacifika".

Ona se od 2007. godine nalazi u pritvoru u zatvoru Santa Marta Akatitla u predgrađu Sijudad de Mehika. Upravnica >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zatvora i direktorka zatvorske klinike dobile su otkaz zbog "kršenja zatvorskih procedura".

"Lekaru je dozvolu da uđe u zatvor dala direktorka zatvorske klinike čime je prekršila sve procedure. Njegov zadatak bio je da obavi terapeutski tretman koji zatvorenicama nije dozvoljen", navodi se u saopštenju zatvorskih vlasti.

Avila Beltran je bila optužena za šverc droge i pranje novca, ali je prošle godine oslobođena otpužbi usled nedostatka dokaza. Ostala je, međutim, iza rešetaka nakon što je tužilaštvo uložilo žalbu na tu odluku.

"Kraljica Pacifika", koja se sumnjiči da je na čelu Sinaloe, jednog od najmoćnijih meksičkih narko kartela, tvrdi da se obogatila prodajom odeće i iznajmljivanjem kuća.

Foto: clix/sxc.hu

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.