Borba za život pretučenog čoveka iz Varvarina, napadači uhapšeni

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Feb.2019, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borba za život pretučenog čoveka iz Varvarina, napadači uhapšeni

Lekari niške Klinike za anesteziju bore se za život M.P. (64) iz sela Izbenica kod Varvarina, kojeg su juče zajedno sa suprugom pretukla dvojica meštana tog sela koji su zbog napada i uhapšeni.

"Pacijent je životno ugrožen, intubiran je i priključen na aparat za veštačku ventilaciju, ali spontano diše. Ima teške povrede glave i trbuha i primljen je sa krvarenjem koje su lekari uspeli da saniraju", rečeno je danas u Kliničkom centru Niš.

M.P. i njegovu suprugu >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << S.P. bez bilo kakvog povoda, dok su prolazili seoskim putem pored prodavnice, napali su meštani L. M. (25) i S. Ž. (42) koji su bili u vidno alkoholisanom stanju.

Prema nezvaničnim informacijama, ova dvojica nasilnika su najpre supružnike tukli pesnicama, a potom je jedan od nasilnika L.M, bacio M.P. sa potpornog zida.

Nasilnici su bez ikakvog povoda napali još dvojicu meštana, a lakše su povredili i policajca koji je pokušao da ih uhapsi.

Dvojica nasilnika koji su od ranije poznati policiji po sličnim delima, su uhapšeni i privedeni u Policijsku upravu Kruševac.

Policija je kasno sinoć saopštila i da je prilikom hapšenja, osumnjičeni L.M. policajcu naneo više udaraca pesnicom u predelu glave i tako mu naneo lake telesne povrede, zbog čega mu se stavlja na teret i krivično delo napad na ovlašćeno službeno lice u vršenju službene dužnosti.

L.M. je, takođe, oštetio i jedno policijsko vozilo.

L.M. i S.Ž. su, kako je navedeno, uhapšeni zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela teška telesna povreda i nasilničko ponašanje, a određeno im zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Kruševcu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lekari mu se bore za život: Drama žrtve siledžija

Izvor: Mondo, 09.Feb.2019

Lekari niške Klinike za anesteziju bore se za život M.P. (64) iz sela Izbenica kod Varvarina kojeg su juče, zajedno sa suprugom, pretukla dvojica siledžija iz tog sela...Foto: Tanjug/Dimitrije Nikolić Ilustracija.."Pacijent je životno ugrožen, intubiran je i priključen na aparat za veštačku...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.