Izvor: B92, 26.Jul.2018, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borba kobre i pitona na život i smrt / VIDEO

Kada se dve najsmrtonosnije zmije suoče, u toj borbi ne postoji pobednik.

Borba kraljevske kobre, najduže i najotrovnije zmije na svetu, i mrežastog pitona odigrala se u jugoistočnoj Aziji, a završila se bez pobednika, piše Dejli mejl.

Kobra je uspela da otruje pitona, dok je piton pokušao da brani svoj život stiskanjem svog napadača nasmrt. I u tome je uspeo.

Kolman Šihi, iz Prirodnjačkog muzeja u Floridi, objasnio je da se velike zmije hrane jednim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << drugima, a u toj borbi često se događaju dvojake smrti.

Međutim, Frenk Burbank iz Američkog muzeja prirodne istorije, ne slaže se sa Kolmanom te tvrdi da "strastvena borba dve zmije može biti slučaj prirodne dominacije ili su je ljudi namerno izazvali".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SUROVA PRIRODA: Borba kobre i pitona na život i smrt (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 26.Jul.2018

Kada se dve najsmrtonosnije zmije suoče, u toj borbi ne postoji pobednik Borba kraljevske kobre, najduže i najotrovnije zmije na svetu, i mrežastog pitona odigrala se u jugoistočnoj Aziji, a završila se bez pobednika, piše Dejli mejl.Kobra je uspela da otruje pitona, dok je...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.