Bomba u seksi bikiniju – prirodna: Odlično zna kako da privuče pažnju FOTO

Izvor: B92, 05.Mar.2024, 21:42

"Bomba" u seksi bikiniju – prirodna: Odlično zna kako da privuče pažnju FOTO

Uživala je na peščanoj plaži u Meksiku, a uživali su i paparaci...

Američka manekenka, influenserka i dizajnerka Liza Opi privukla je pažnju čim se pojavila na plaži u Kankunu - i odlično zna kako da zagolica maštu.

Ova lepotica koja obožava da pokazuje prirodne obline, pozirala je u nežno roze bikiniju sa zlatnim detaljima koji joj pristaje kao saliven, a na plaži je uživala uz kokos i pravljenje selfija.

Zanimljivo je da je i za ovu priliku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bila kompletno našminkana, pa je u nekoliko navrata i popravljala mejkap, a uz nekoliko vrelih poza i te kako je privlačila poglede.

Lisa boravi na ovoj destinaciji zbog venčanja svojih najboljih prijatelja, pa je odlučila da iskoristi slobodno vreme i za malo sunčanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.