Bolje izgleda sada nego pre 20 godina: Srpska pevačica nasred ulice pokazala ubitačnu figuru FOTO

Izvor: B92, 06.Nov.2023, 16:34

Bolje izgleda sada nego pre 20 godina: Srpska pevačica nasred ulice pokazala ubitačnu figuru FOTO

Ana Stanić je iz Los Anđelesa počastila fanove nekolicinom izazovnih fotografija.

Pevačica će u decembru napuniti 48 godina, a mnogi kažu da je tek sada zavladala i muzičkom i modnom scenom, te da je ovo njeno najbolje izdanje.

Promena frizure, nešto slobodniji stil i savršena figura učinili su da Ana Stanić ubire komplimente kao nikad pre, iako je oduvek važila za jednu od najzgodnijih pevačica.

Boravila je u Los Anđelesu, odakle je objavila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nekoliko fotografija te pokazala koliko uživa, a pažnju je privuklo njeno vitko telo u haljinici koja zahteva zgodnu figuru i ne trpi nošenje grudnjaka.

"Hvala saobraćajnoj policiji Los Anđelesa što je ispraznila ulicu za ovaj moj fotošuting", našalila se pevačica, a neki od komentara su: "Ti bolje sada izgledaš, nego pre 20 godina", "Ima li ko zgodniji", "Savršena si", "Zgodnoćo", "Haljina je brutalna"...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.