Bolje da uzmeš ovih 75.000 koje ti nudim Bivši dečko Kloi Kardašijan ne želi da bude otac

Izvor: B92, 14.Dec.2021, 15:40

"Bolje da uzmeš ovih 75.000 koje ti nudim" Bivši dečko Kloi Kardašijan ne želi da bude otac

Igrač Sakramento kingsa Tristan Tompson i bivši dečko Kloi Kardašijan navodno je opet postao otac. Ovaj put majka njegovog deteta je ekspertkinja za lične treninge Marali Nikols, s kojom je imao aferu dok je još uvek bio u vezi s Kloi.

Nakon što je ova afera procurila u javnost, Tompson je poslao 'preteću' tekstualnu poruku majci svog trećeg deteta. U jednoj poruci, košarkaš nudi ljubavnici 75.000 dolara te joj obećava da se neće uključivati u detetov život.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />"Znaš kako se osećam. Moja se osećanja nisu uopšte promenila i ne želim da budem uključen u sve ovo. Osim toga, ako misliš da ćeš zaraditi na toj bebi, potpuno pogrešno razmišljaš. Svesna si da odlazim u penziju nakon ove sezone. Stoga, što se tiče alimentacije, to će biti onoliko koliko je mesečno potrebno od nekoga ko je nezaposlen. Ovo je Teksas tako da će alimentacija iznositi samo nekoliko stotina dolara. Zato ti je bolje da uzmeš ovih 75.000 koje ti nudim jer nećeš dobiti ništa više od toga s obzirom na to da imaš dete s nekim ko je nezaposlen. Sve što ćeš imati je dete koje si dobila s ocem koji ne želi da ima nikakve veze s tim detetom i nekoliko stotina dolara mesečno za izdržavanje", stoji u navodnoj poruci Tristana Tompsona upućenoj Marali Nikols.

Marali Nikols zatrudnela je u hotelskoj sobi u Hjustonu u martu ove godine, gde je spavala s Tompsonom nakon proslave njegovog 30. rođendana. U to je vreme on još bio u vezi s 37-godišnjom Kloi Kardašijan, majkom njegovog drugog deteta, trogodišnje devojčice Tru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.