Bogatstvo mu doslovno palo sa neba: Postao milioner preko noći FOTO

Izvor: B92, 18.Nov.2020, 19:18

Bogatstvo mu doslovno palo sa neba: Postao milioner preko noći FOTO

Jedan čovek u Indoneziji, po imenu Džošua, imao je sreće kao retko ko u životu.

Naime, on je doskoro za život zarađivao tako što je pravio sanduke, ali nedavno mu je u kuću, kroz krov, upao ogroman vruć kamen težine 2,2 kilograma.

Ispostavilo se da je to meteorit star 4,5 milijardi godina, i da je jedan od najznačajnijih ikada nađenih na planeti.

On ga je prodao za oko 1,5 miliona evra, a kako je izjavio, deo tog novca iskoristio je kako bi izgradio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << crkvu u svom selu, prenosi portal Indeks. On i supruga, kako tvrdi, želeli su još jednu ćerku, pored troje dece koje već imaju, a ovo mu je bio znak iz svemira da bi svakako trebalo da porade na njoj.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STOLAR POSTAO MILIONER PREKO NOĆI: Čuo je buku i video rupu u plafonu, bogatstvo mu je doslovno palo sa neba! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 19.Nov.2020, 11:46

Indonežanin Džošua Hutagalung (33) dospeo je u žižu javnosti u svojoj zemlji u avgustu kada mu je meteorit pao na kuću. Zbog toga mu se život potpuno preokrenuo.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.