Bodi-bilder se oženio lutkom za odrasle: Javnost preneražena VIDEO

Izvor: B92, 05.Okt.2023, 19:29

Bodi-bilder se oženio lutkom za odrasle: Javnost preneražena VIDEO

Jurij Toločko, bodi-bilder iz Kazahstana kojeg veliki broj ljudi prati na društvenim mrežama, oženio se svojom seks-lutkom Margo i napravio pravu pravcatu svadbu.

Iako mnogima ovo deluje neverovatno, ovaj čovek se na svadbi sa lutkom pojavio u crnom odelu, sa kravatom, dok je mlada bila u čipkastoj beloj venčanici.

Snimak prvog plesa objavljen je na njegovom Instagramu. Za one koji nisu bili upućeni, lutka na prvi pogled zaista deluje kao prava pravcata žena. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Međutim, kad se malo bolje zagledate, shvatite da je u stvari u pitanju lutka.

Jurij je još u decembru prošle godine zaprosio svoju "devojku".

Ovaj neobičan muškarac kaže da je svoju sadašnju suprugu prvi put upoznao u klubu kada ju je spasao od nasrtljivih muškaraca, a trebalo je da se venčaju još u martu, ali ih je pandemija u tome sprečila. Toločko se inače izjašnjava kao panseksualac i može da se zaljubi u "lik, sliku, dušu, osobu".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.