Blogerski par napadnut u Indiji: Sedmorica su me silovala VIDEO

Izvor: B92, 04.Mar.2024, 10:46

Blogerski par napadnut u Indiji: "Sedmorica su me silovala" VIDEO

Španski blogerski par Vinsente i Fernanda, koji je bio na putovanju motorom kroz Indiju, objavio je na društvenim mrežama da ih je grupa muškaraca napala, opljačkala i da su nakon toga silovali Fernandu.

Objavili su video 1. marta na kojem se vidi da imaju modrice i otekline po licu, dok oboje izgledaju potreseno. Španskim medijima rekli su da su napadnuti u četvrti Dumka u indijskoj državi Jharkhand, popularnoj turističkoj destinaciji.

Tamo su stali na putu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za Nepal kako bi se odmorili i podigli šator blizu pijace Hansdiha. Nakon što su zaspali, tvrde, u šator je upalo sedmoro mladića koji su ih napali.

"Sedam muškaraca me silovalo. Pretukli su nas i opljačkali iako nisu uzeli mnogo stvari jer im je namera bila da me siluju", rekla je Fernanda u videu dodajući da su im pretili da će ih ubiti.

"Svladali su nas. Prislonili su mi nož na vrat i rekli da će me ubiti", navodi Vinsente u jednom od videa.

"Fernanda je silovana. Njih sedmorica. Sedmoro ljudi.", dodao je.

"Usta su mi razbijena, ali Fernanda je prošla gore nego ja. Mene su udarili kacigom po glavi", govori Fernando u jednom od videa koji su potom izbrisani sa društvenih mreža.

Policija iz Dumke rekla je novinarima da je španski par prevezen u lokalnu bolnicu na lečenje.

"Par je pričao mešani španski i engleski pa ih patrolni tim u početku nije razumeo. Ipak, bili su povređeni te su odmah odvezeni na lečenje", rekli su iz policije dodajući da su potom lekarima spomenuli navodno silovanje.

Policija je kasnije dodala da je uhapsila četiri muškarca, a da za trojicom još traga. Njihovi identiteti zasad nisu poznati, ali se zna da ih se traži jer su pretukli Fernandu. Silovanje se ne spominje.

Vinsente i Fernanda na društvenim mrežama poznati su po kanalu Vuelta Al Mundo En Moto i dosad su proputovali kroz više od 60 zemalja otkako su krenuli na put oko sveta iz Barselone pre pet godina.

Na svojim motorima prešli su 170.000 kilometara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.