Bliži se kraj borbe Anđeline i Breda: Doneli odluku kojoj se niko nije nadao

Izvor: B92, 28.Jul.2023, 09:56

Bliži se kraj borbe Anđeline i Breda: Doneli odluku kojoj se niko nije nadao

Bliži se kraj pravne borbe Anđeline Džoli i Breda Pita oko vinarije u Francuskoj.

Doneli su odluku koju niko nije očekivao. Važan korak napravljen je dve nedelje nakon što su njeni advokati tužili glumca. Bivši supružnici odlučni da okončaju agoniju.

Anđelina Džoli i Bred Pit koji su bili u braku od 2014. do 2019. i koji imaju šestoro dece, suvlasnici su vinarije u Francuskoj. Pristali su na posredovanje kojim bi mogao da se reši njihov spor.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Dokumenti o sporu oko vinograda, a koji datiraju od prošle nedelje, pokazuju da su obe zvezde pristale na medijaciju kao alternativnu metodu rešavanja spora oko Chateau Miraval vinarije, umesto da spor ode na sud. Anđelina Džoli izjavila je da je spremna da učestvuje u pregovaranju, piše Daily mail.

Bitka je trajala godinama, a glumica je pre dve predala papire sudu u kojima je ismevala svog bivšeg supruga zbog njegovih tvrdnji da je on izgradio biznis, a zapravo je, prema tim dokumentima, samo je posećivao vinograd dok su francuski radnici zaslužni za sav posao. Nazvala ga je "holivudski diletant".

Bred Pit duže vreme ističe u javnosti koliko je zaokupljen vinarijom "Château Miraval".

Anđelina Džoli i Bred Pit kupili su vinariju 2011. a razveli su se osam godina kasnije. Glumičini advokati predali su ranije ovog meseca kontratužbu u okviru višegodišnjeg sudskog procesa. U tim dokumentima se nudi kontraodgovor tvrdnjama koje su ranije izneli advokati Breda Pita. Kako su rekli, odluka Anđeline Džoli da proda svoj deo vinarije pretila je da uništi ceo posao, u koji je Pit dao celog sebe. Tvrdnja da je on "napravio posao" ocenjena je smešnom u novim dokumentima.

"Pit je glumac, a ne vinar. On se bavi iluzijama, a ne "prljavštinom" (misli se na fizičke poslove koje zahteva održavanje vinarije) i grožđem", navodi se u tim dokumentima pa se dodaje: "Tokom godina kada je navodno izgradio posao, on je zapravo snimao, glumio u desetinama filmova, da ne pominjemo brojne promotivne nastupe, filmske premijere širom sveta, holivudske zabave. Iako je bez sumnje posećivao vinograde, kako bi se divio radu francuskih radnika koji su zapravo učinili posao uspešnim, Pit nije vinar". Anđelina je svoj deo vinarije prodala 2021. godine, a njeni advokati tvrdilida joj bivši suprug duguje 350 miliona dolara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.