Blam Bruklina Bekama: Hteo da bude faca u tatinim kolima, ispao smotanko FOTO

Izvor: B92, 10.Avg.2022, 20:10

Blam Bruklina Bekama: Hteo da bude "faca" u tatinim kolima, ispao smotanko FOTO

Početkom ove nedelje Bruklin Bekam (23) barem jednom je pomislio kako bi bilo sjajno da je neki anonimac. Bogati anonimac, doduše, ali svakako ne sin globalno poznatog i prebogatog oca koji može da mu pozajmii Meklarena vrednog 330.000 evra iz svoje velike ergele limenih ljubimaca.

Da je tako, Bruklin ne bi bio stalna meta paparaca i ne bi se svet valjao od smeha na fotografije na kojima ispada nespretan tip kom nije mesto za upravljačem superautomobila. Nije, piše ekipa u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << komentarima, dovoljno samo imati love da se kupi takvo nešto - treba znati i izaći iz Meklarena 765LT na kom se vrata podižu u vis i koji leži dosta nisko.

Kako piše britanski The Sun, vlasnik automobila je Dejvid Bekam (47) i to je jedan od samo 765 proizvedenih u svetu.

Osoba iza fotoaparata u Los Angelesu dobro se zabavila snimajući mladog modela, fotografa i (najnovije) wannabe kuvara i supruga glumice i naslednice Nikole Pelc (27), dok se muči pri izlasku iz žarkocrvene jurilice u Los Anđelesu.

Jer, trajalo je. Najstariji sin Viktorije (48) i Dejvida Bekama najpre je pokušao da se izmigolji iz Meklarena držeći u ruci čašu s pićem i mobilni. U jednom trenutku odustao je, pa spustio stvari da bi imao slobodne ruke i napokon se uspio osloboditi luksuznog zagrljaja.

Do sledećeg pokušaja izigravanja face po kvartu u tatinom autu Brukiyn će, očigledno, morati da vežba. Može da vozi i vintidž Jaguara, navodno vrednog više od 400.000 evra, koji je preuređen i sada "ide na struju" i koji je njemu i Nikoli, s kojom se venčao na raskošnom slavlju u aprilu, poklonio Dejvid Bekam.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.