Izvor: Domino Magazin, 26.Nov.2019, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Black Friday na sajtu Vulkan izdavaštva

Poslednji petak u mesecu novembru rezervisan je za neverovatna sniženja. Kao i prethodnih godina i za ovaj Black Friday Vulkan izdavaštvo pripremilo specijalne popuste za sve ljubitelje pisane reči. U petak 29. novembra svi knjigoljupci će jednim klikom moći da naruče svoje omiljene naslove po neverovatnim cenama! Samo 29. novembra posetioci sajta Vulkan izdavaštva www.vulkani.rs […] The post Black Friday na sajtu Vulkan izdavaštva appeared first on Domino.

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Black Friday na sajtu Vulkan izdavaštva

Izvor: Beta OMS, 26.Nov.2019

Poslednji petak u mesecu novembru rezervisan je za neverovatna sniženja. Kao i prethodnih godina i za ovaj Black Friday Vulkan izdavaštvo pripremilo specijalne popuste za sve ljubitelje pisane reči.U petak 29. novembra svi knjigoljupci će jednim klikom moći da naruče svoje omiljene naslove po neverovatnim...

Nastavak na Beta OMS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.