Bjankini roditelji se zbog samo jedne stvari plaše Kanjea Vesta

Izvor: B92, 10.Feb.2024, 08:58

Bjankini roditelji se zbog samo jedne stvari plaše Kanjea Vesta

Kanje Vest i njegova izabranica Bjanka Censori privlače pažnju na svakom koraku.

Reper Kanje Vest i njegova Bjanka ne prestaju da šokiraju uglavnom njenim izgledom, pa tako više i nije vest kada se ona pojavi potpuno gola ili odevena u neku plastiku.

Ovog puta, kako piše Daily Mail, i njeni roditelji su zabrinuti, pa čak se plaše Vesta.

"Njena porodica i prijatelji su poniženi jer postaje sve gore i gore. Bjanka očito ne shvata da ono što je odenula >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nije samo odvratno i daje loš primer, već i da potencijalno krši zakon. Kanje je istovremeno prekriven s pet slojeva odeće, a kada mu je žena izgledala kao da joj je hladno jer je bila gola i umotana u plastiku, nije joj ponudio ništa da se ogrne", prenosi izvor.

Kako se navodi, njeni roditelji su u strahu jer je više ne prepoznaju, te su uvereni da ništa od toga ne bi radila da nije izmanipulisana.

Podsetimo, Bjanka se uvek pojavljuje golišava, što je mnoge čudilo u početku s obzirom na to da je Kim Kardašijan uvek branio da se oblači provokativno. Ovo se tumači kao pokušaj uspostavljanja kontrole.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.