Bizarno: Hrvatica spavala sa 100 tipova za mesec dana

Izvor: Domino Magazin, 28.Nov.2011, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bizarno: Hrvatica spavala sa 100 tipova za mesec dana

Bilo bi grozno čak i da ne znate koliko ima godina, a ima samo 14

Devojka iz Zagreba je spavala sa 100 muškaraca za mesec dana. Vest bi bila bizarna čak i da ova učenica ne ide u osmi razred i ima samo 14 godina.

Gordana Buljan Flander, psihološkinja i direktorka Klinike za zaštitu dece grada Zagreba je rekla da je devojka to uradila zbog opklade gde učenici osmog razreda organizuju takmičenje.

> Hrvatice vole da gutaju?

"Ceo razred >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << se kladio oko broja seksualnih odnosa. Pobedila je devojčica koja je u mesec dana imala sto seksualnih partnera. Poslali smo je na tretman kako bismo je uverili u prave vrednosti ponašanja", rekla je Buljan Flander za portal Zagrebancija.

"Svaki današnji časopis prepun je nasilnih i seksualnih sadržaja pa se takve poruke nameću djeci. Djeci treba usaditi druge vrijednosti, neke druge heroje. Ona ne smiju težiti popularnosti kroz seksualnost i nasilje", dodaje Flander.

Nastavak na Domino Magazin...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zbog opklade sa 14 spavala sa sto partnera

Izvor: medio.rs, 28.Nov.2011

Učenici jednog odeljenja 8. Razreda organizovali su krajnje bizarno takmičenje – ko će imati največi broj seksualnih partnera u toku meseca.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.