Bizarna smrt: Rika tigra kobna po 12 majmuna (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 12.Sep.2017, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bizarna smrt: Rika tigra kobna po 12 majmuna (VIDEO)

Stanovnici jednog indijskog sela pronašli su 12 beživotnih tela majmuna u šumi, a uzrok smrti je prilično neverovatan.

Iako im nije bilo jasno o čemu se tačno radi, te su prvo posumnjali da su otrovani, ali ispostavilo se da je 12 majmuna ustvari doživelo srčani udar.

Veterinari tvrde da su životinje istovremeno doživele srčane udare pošto ih je preplašio tigar.

#PetLovers Would Definitely Need An Explanation...#Monkey #Tiger #life #world >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << #bizarrehttps://t.co/Yw3VREiOLM

"Vrlo je moguće da ih je uplašila rika tigra, a oni često zalutaju u tu regiju", rekao je Sadnživ Kumar nakon obdukcije.

Radnici odeljenja za šume našli su mrtve majmune u ponedeljak, a na uznemirujućem snimku vidi se kako stavljaju tela u plastične kese.



Seljani su rekli da se tigrovi često pojavljuju u tom kraju i da su čuli njihovu riku kada su majmuni umrli.

Na ove činjenice su odmah reagovala udruženja za zaštitu životinja koja tvrde, da je nemoguće da su majmuni preminuli na taj nečin, nego smatraju da ih je usmrtila neka infekcija.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.