Bizarna situacija: Tražio da se isprazni dva miliona litara vode kako bi pronašao telefon

Izvor: B92, 28.Maj.2023, 14:00

Bizarna situacija: Tražio da se isprazni dva miliona litara vode kako bi pronašao telefon

Indijski inspektor za sigurnost hrane Radžeš Višvas je suspendovan nakon što je naredio da se isuši rezervoar vode kako bi mogao pronaći telefon koji je ispustio u rezervoar dok je pravio selfi.

Za tri dana ispumpano je više od dva miliona litara da bi Radžeš došlo do uređaja. On je prvo zamolio ronioce da pronađu mobilni telefon, tvrdeći da se u njemu čuvaju poverljive vladine informacije.

Pošto ronioci nisu uspeli da ga pronađu, zatražio je da isprazni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rezervoar pomoću pumpi. Prema pisanju indijskih medija, ovo je količina vode koja bi bila dovoljna za navodnjavanje najmanje 1.500 hektara zemlje.

Radžeš tvrdi da je voda bila neupotrebljiva za navodnjavanje i da je dobio dozvolu vlasti da je isuši. On je suspendovan nakon što je kritikovan zbog svojih zahteva.

Indija je jedna od zemalja koja je pogođena velikom nestašicom vode, što ima višestruke posledice, prenosi Skaj njuz.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.