Bizarna scena sa gradskog groblja: Andrea trenira na večnom počivalištu i ne mari za komentare FOTO

Izvor: B92, 14.Nov.2023, 09:14

Bizarna scena sa gradskog groblja: Andrea trenira na večnom počivalištu i ne mari za komentare FOTO

Brazilski fitnes model, Andrea Sanšajn, obožava da trenira, a sudeći po fotografijama koje je objavila na Instagramu to ne podrazumeva teretanu.

Žena je napravila nesvakidašnji, mnogi bi rekli bizaran potez, u nadi da će, kako kaže, "inspirisati druge da joj se pridruže i razbiju stigme o treniranju na neobičnim mestima", prenosi Daily Star.

Andrea je otkrila svojim fanovima, a ima ih više od 500.000, da se umorila od treniranja u teretani, kao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i da je “mrtvi ne uznemiravaju”:

"Dosadilo mi je da me maltretiraju u teretani zato što sam lepa i imam mišićavo telo. Izbacili su me i zbog odeće koju nosim. Sada idem u teretanu samo kada je potpuno prazna. Inače, odlazim na groblje i vežbam s dušom.

Ona je nedavno objavila fotografije s grupnog treninga, a kaže da je groblje “idealno za fizičku aktivnost jer donosi mir i spokoj”:

"Ovakav trening mi daje osećaj mira koji ne mogu da pronađem nigde drugde. To je mesto gde se povezujemo s prirodom, odajemo počast onima koji su otišli, a takođe brinemo o sopstvenom zdravlju.

Andrea ističe da je uzbuđena, a tvrdi da joj se i drugi pridružuju na "neobičnom putovanju i prevazilaze predrasude".

"Groblje je sada mnogo više od poslednjeg počivališta", rekla je.

Ona kaže da je dobila mnogo poruka podrške i da želi da njena inicijativa nastavi s rastom.

S druge strane, postoje ljudi koji ne podržavaju ovakvo ponašanje.

"Ovo je nedostatak poštovanja, da ste na grobu meni voljene osobe, tužio bih", napisao je jedan korisnik Instagrama.

Drugi se nadovezao: "Poštujte sveto mesto, gde počivaju tela najmilijih koji čekaju poslednji sud. Vežba se u teretanama ili na javnim mestima za takvu namenu, bez kršenja svetinja! Rekao bih da je ovo blizu krivičnog dela".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

BIZARNE SCENE NA GROBLJU Andrea trenira na grobovima, tvrdi DA SVE RADI ZBOG MIRA I SPOKOJA:"Dosadilo mi je da me maltretiraju u teretani zato što sam lepa"

Izvor: Blic, 14.Nov.2023

Brazilski fitnes model, Andrea Sanšajn, obožava da trenira, a sudeći po fotografijama koje je objavila na Instagramu to ne podrazumeva teretanu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.