Bizaran trend se nastavlja: Pevačica pogođena u glavu tokom nastupa VIDEO

Izvor: B92, 11.Jul.2023, 16:21

Bizaran trend se nastavlja: Pevačica pogođena u glavu tokom nastupa VIDEO

Bizaran trend bacanja predmeta na muzičare se nastavlja. Tejlor Svift bila je prisiljena da se zaštititi i sklupča dok su bacali predmete na nju tokom njene turneje Eras. Pevačica je sišla sa pozornice okružena obezbeđenjem koji su pokušavali da je zaklone od stvari koje su letele prema njoj.

Video je objavljen na TikToku i razljutio je brojne fanove pevačice. Tejlor je tako postala poslednja žrtva bizarnog ponašanja publike. Heri Stajls je tokom subotnjeg nastupa u Beču >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pogođen nepoznatim predmetom. Grčio se od bola pre nego što se sagnuo držeći rukama lice.

Sve je započelo bacanjem mobilnog telefona u glavu pevačice Bibi Redže. Evu Maks je ošamario je posetilac tokom koncerta, Drejka je gađala obožavateljka mobilmim tokom nastupa u Čikagu. Adel je izdala oštro upozorenje obožavaocima da prestanu da bacaju stvari na izvođače.

Trend nije zaobišao ni Srbiju. Na beogradskom Music Week Festivalu publika je gađala Emmu Radujko koja se pojavila u outfitu duginih boja, Vojaža su gađali flašom, a Anđela Ignjatović Breskvica pogođena je u deo oka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.