Bivši fudbaler Real Madrida prešao u islam zbog devojke iz Novog Pazara VIDEO

Izvor: B92, 23.Feb.2024, 18:49

Bivši fudbaler Real Madrida prešao u islam zbog devojke iz Novog Pazara VIDEO

Poznati španski fudbaler, Žota Peleteiro, koji se penzionisao 2021. godine posle više od 10 godina uspešne karijere, dospeo je neobično u žižu javnosti ovih dana, a razlog je to što je zbog svoje devojke Ajle Etemović prešao u islam.

Kako javljaju španski mediji, bivši fudbaler Selte, Real Madrida (igrao za rezervni tim), Eibara, Brentforda, Aston Vile i Alavesa, odlučio je da promeni veru zbog manekenke iz Novog Pazara, sa kojom je započeo vezu.

Žota je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bio redovan u tabloidima od perioda 2015. do 2022. godine, dok je bio u braku sa manekenkom Džesikom Bueno. Posle raskida sa španskom manekenkom završio je i fudbalsku karijeru, a potom je ušao u vezu prvo sa Mirjam Ruiz, da bi potom ušao u vezu sa Ajlom Etemović, a prema najnovijim informacijama zbog nje je odlučio i da promeni veru.

Nakon što je ova priča dospela u medije, Ajla je nestala sa društvenih mreža, dok fotografije Žote i njegove lepše polovine mogu da se nađu na njegovom instagramu.

Manekenka koja je poreklom iz Novog Pazara živi inače u Holandiji, a provodila je duge periode u Baskiji, gde živi Žota Peleteiro.

Portal Al Qabas je objavio i kako je izgledao delić ceremonije ispred džamije, a na jednoj fotografiji je sa njim bila i Ajla.

Pogledajte i kako izgleda lepotica iz Pazara zbog koje je poznati španski fudbaler odlučio da promeni veru:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

BIVŠI IGRAČ REALA I ASTON VILE PROMENIO VERU: Sve zbog lepotice iz Novog Pazara! (VIDEO) (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 23.Feb.2024

Portal Al Qabas je objavio detalje ceremonije ispred džamije Poznati španski fudbaler, Žota Peleteiro, koji se penzionisao 2021. godine posle više od 10 godina uspešne karijere, dospeo je neobično u žižu javnosti ovih dana zbog svoje promene vere iz razloga što je započeo vezu sa Ajlom Etemović,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.