Bivša žena najseksepilnijeg glumca čeka treće dete u 44. godini: Ovako je prikrila stomak FOTO

Izvor: B92, 20.Feb.2024, 11:39

Bivša žena najseksepilnijeg glumca čeka treće dete u 44. godini: Ovako je prikrila stomak FOTO

Lepa glumica će uskoro treći put postati mama.

Glumica Džena Devan (43) čeka drugo dete s verenikom Stivom Kazijem, s kojim je uplovila u vezu i započela zajednički život nakon razvoda od slavnog Čeninga Tejtuma koji je svojevremeno bio proglašen za najseksepilnijeg muškarca sveta.

Popularna glumica u petoj deceniji očekuje treće dete, budući da iz braka s Tejtumom ima ćerku Everli (10). U braku su bili od 2009. do 2019. godine, a nakon razvoda se zajedno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << brinu o ćerki i sjajni su roditelji, što se vidi i na društvenim mrežama.

Da je trudna otkrila je romantičnim video-snimkom na Instagramu koji je njen verenik prokomentarisao rečima: "Želeo bih da imam milion beba s ovom ženom".

"Upravo sam ušla u drugi semestar trudnoće i ponovo se osećam živom", izjavila je Džena nedavno u intervjuu za Romper.

Prvo dete su dobili mesec dana nakon što su objavili veridbu, u martu 2020. Džena je rodila sina kojem su dali ime Kalum (3).

Paparaci su je juče uhvatili ispred jednog hotela u zanimljivom modnom izdanju. Nosila je visoko strukiranu suknju s velikom mašnom koja joj prikriva stomak, a ukombinovala ju je sa belom košuljom. Bila je vidno raspoložena i srećna, i morate priznati da joj trudnoća zaista lepo stoji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.