Bivša zavisnica od droge danas je najmlađa žena na Forbsovoj listi

Izvor: B92, 14.Okt.2018, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivša zavisnica od droge danas je najmlađa žena na Forbsovoj listi

Iako je "Forbs 400" ranije ovog meseca proglasio najmlađom ženom na listi najbogatijih Amerikanaca, život nije uvek mazio bogatu naslednicu Linzi Snajder.

Ona ima 36 godina i bogatstvo vredno više od tri milijarde dolara. Razvodila se tri puta, izgubila oca koji se predozirao lekovima 1999. godine, ali se i sama suočila sa zavisnošću, piše Dejli mejl.

Predsednica uprave i jedina naslednica lanca brze hrane "In-N-Out" krasi naslovnu stranu posebnog izdanja magazina >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "Forbs 400", kojem se otvorila o svojoj mračnoj prošlosti, ali i otkrila kako svoj posao ne misli da širi na istočnu obalu SAD-a.

Trenutno je udata za četvrtog supruga, Šona Elingsona, Linzi kaže kako ju je poduža lista grešaka sa muškarcima "prisilila" da bude jača žena kakvom se smatra danas.

Njen prvi brak trajao je tri godine, a udala se za dečka iz srednje škole. Zatim se 2004. godine udala za Ričarda Martineza, s kojim ima dvoje dece, ali njihov brak se završio 2011.

Do 2004. godine već je bila zavisna od alkohola i marihuane.

"Bila je to crna faza mog života. Do 22. godine već je praktično bilo gotovo", rekla je ona za "Forbs".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.