Bivša supruga Hjua Džekmena pronašla utehu u zagrljaju glumca hrvatskih korena?

Izvor: B92, 24.Jan.2024, 12:28

Bivša supruga Hjua Džekmena pronašla utehu u zagrljaju glumca hrvatskih korena?

Glumica Debora Li-Furnes (68), nakon što se vratila glumačkoj karijeri i počela da snima detektivski film "Force of Nature: The Dry 2", evidentno se zbližila sa kolegom Erikom Banom koji je poreklom iz Hrvatske, nakon razvoda od Hjua Džekmena posle 27 godina.

Iako je 13 godina mlađi od nje, to ih nije sprečilo da razviju blizak odnos i većinu slobodnog vremena provode zajedno.

Dobro obavešten izvor je rekao da su se zbližili još od prvog dana.

“Ona >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i Erik su uživali u snimanju i zbližili su se već prvog dana. Jako joj je prijalo druženje sa njim kao i povratak glumi”, rekao je izvor za "Pipl" (People).

On je impresioniran njenim talentom i bio joj je velika podrška.

“Nakon što se posle mnogo vremena vratila glumačkoj karijeri Erik joj je bio velika podrška. Počela je da provodi mnogo vremena sa njim. Rekla je da je zabavan, a on je impresioniran njenim talentom”, rekao je insajder.

Iako je sa njim u veoma dobrim odnosima, za sada nema naznaka da će prijateljstvo prerasti u nešto više, jer je glumac u srećnom braku sa Rebekom Glison.

Podsetimo, Debora i Hju imaju dvoje dece: Oskara (23) i Avu (18). Upoznali su se 1995. godine na setu australijske TV serije “Corelli”, gde se rodila ljubav. Debora je tada bila poznata glumica, a Hju je bio glumac u usponu. Venčali su se godinu dana nakon upoznavanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.