Bivša pravnica postala zvezda Onli fansa: Sada zarađujem 90 puta više FOTO

Izvor: B92, 28.Apr.2023, 08:20

Bivša pravnica postala zvezda Onli fansa: "Sada zarađujem 90 puta više" FOTO

Denise Rocha, brazilski model, advokat i bivša parlamentarna savetnica, otkrila je svoju dramatičnu fizičku transformaciju.

Denise Rocha, brazilski model, advokat i bivša parlamentarna savetnica, otkrila je svoju dramatičnu fizičku transformaciju nakon otvaranja profila na Onli fans, društvenoj mreži za odrasle.

Vatrena Brazilka je navodno potrošila 250.000 funti na svoj novi izgled.

Ona se pridružila Onli fans-u pre osam meseci nakon što su je neki >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << fanovi na Instagramu ohrabrili na to, ali je ubrzo odlučila da popravi svoj izgled nizom kozmetičkih procedura.

"Kada sam počela da radim kao foto model, primetila sam da nemam profil koji traže modne agencije", rekla je influenserka za jedan strani sajt.

"Zato sam radila neke estetske operacije po meri."

Deniz, koja je iz Brazila i ima 2,4 miliona pratilaca na Instagramu, prošla je tri procedure povećanja grudi, dva operacije nosa i jednu liposukciju.

Uprkos šokantnoj ceni, to nije zahtevalo velike finansijske žrtve za manekenku, koja tvrdi da zarađuje 100.000 dolara mesečno.

Advokat Deniz, koja je radila za istražni komitet saveznog Senata, postala je popularna ubrzo nakon što je pozirala za Plejboj, samo mesec dana nakon što je dala otkaz.

Tvrdi da posle estetskih zahvata zarađuje 90 puta više nego ranije.

"Za svoj Onli fans profil u proseku snimam dva do tri snimanja i video snimka nedeljno, a u slobodno vreme radim fotografisanje za razne brendove donjeg veša, kupaćih kostima i fitnes brendova", rekla je ona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.