Bivša misica raspametila izgledom u 48. godini, a ne muči se u teretani FOTO

Izvor: B92, 21.Feb.2024, 19:02

Bivša misica raspametila izgledom u 48. godini, a ne muči se u teretani FOTO

Bivša mis Australije Lora Kortan nedavno je slikana na plaži Bondi bič u Australiji, gde je pokazala svoju zavidnu figuru.

Fotografije su ubrzo dospele i do društvenih mreža, a mnogi korisnici su opčinjeni njenim izgledom u 48. godini života.

Pa, kako joj to uspeva?

Bivša misica je u jednom od svojih mnogobrojnih intervjua otkrila da praktikuje zdrav način života.

"Trudim se da jedem i živim zdravo, ali to ne znači da ne jedem picu ili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pastu, samo u određenim količinama. Takođe, obožavam pilates. Ništa ne oblikuje moje telo kao pilates. Čak i kad nemam vremena da vežbam, šetnja psa, jedno 45 minuta, dovoljna je fizička aktivnost za mene", rekla je jednom prilikom.

Inače, Lora je 1997. godine proglašena za najlepšu ženu Australije. Pored manekenske karijere, ona je i uspešna TV voditeljka, koju paparaci često prate.

Lora je aktivna članica društvenih mreža, te često objavljuje fotografije – kako iz poslovnog, tako i iz privatnog života.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.