Bivša finska premijerka nakon razvoda ne gubi vreme: Kratka suknja i top, pa pravac provod FOTO

Izvor: B92, 17.Avg.2023, 15:54

Bivša finska premijerka nakon razvoda ne gubi vreme: Kratka suknja i top, pa pravac provod FOTO

Bivša finska premijerka Sana Marin ne gubi vreme, a slike iz provoda redovno objavljuje na društvenim mrežama.

Bivša premijerka prvi put je došla u centru javnog mnenja kada se na festivalu "Ruisrock", pojavila u šortsu, majici i kožnoj jakni. Njena pojava je tada izazvala oduševljenje korisnika društvenih mreža, a mnogi su prokomentarisali kako Sana ide u korak s vremenom, ali i mlađom generacijom.

Sada je opet odlučila da iznenadi javnost, te je na Instagramu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << objavila kompilaciju fotografiju u različitim odevnim kombinacijama. Ko bi rekao da Sana Marin ima 36 godina?

Podsetimo, finska premijerka iznenadila je javnost kad je pre više od dva meseca objavial vest da se razvodi od supruga Markusa Raikonena nakon 19 godina braka.

Ona je tada rekla da će njih dvoje i dalje biti "najbolji prijatelji" i brižni roditelji.

"Zajedno smo podneli zahtev za razvod. Zahvalni smo za 19 zajedničkih godina i za našu voljenu ćerku" navela je Marin na svom profilu na Instagramu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.