Bivša devojka optužila Pi Didija za silovanje: Terao me na seks sa muškim prostitutkama

Izvor: B92, 17.Nov.2023, 09:21

Bivša devojka optužila Pi Didija za silovanje: "Terao me na seks sa muškim prostitutkama"

Šon Didi Kombs je optužen za silovanje i fizičko nasilje, a tužbu protiv repera podnela je njegova bivša devojka, pevačica Kazandra Ventura poznatija kao Kesi.

U tužbi je navela da je Didija upoznala 2005. godine, kada je imala 19 godina. Započeli su vezu, a reper ju je, tvrdi pevačica, od početka kontrolisao i bio nasilan prema njoj. Navela je da ju je terao na seks sa muškim prostitutkama dok je sve snimao, fizički je maltretirao i drogirao.

Ova 37-godišnja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pevačica tvrdi da je Didi bio sklon "nekontrolisanom besu” i da ju je često "divljački tukao”. Navodno, sve se odigralo pred očima njegovih zaposlenih, a Didi ju je, prema rečima pevačice, često terao da u torbi nosi njegovo vatreno oružje "kako bi se setila da je sposoban da je ozbiljno povredi”.

Reperov advokat se oglasio

Takođe se prisetila situacije pred kraj njihove veze 2018. Ona je navela da je reper tada bez dozvole ušao u njen dom i silovao je.

"Nakon godina ćutanja i mraka, konačno sam spremna da ispričam svoju priču i progovorim u svoje ime i za druge žene koje se suočavaju sa nasiljem i zlostavljanjem u vezama“, rekla je Kesi stranim medijima.

Oglasio se i advokat repera Ben Brafman. On je negirao sve pevačeve optužbe.

"Gospodin Kombs negira ove uvredljive i sramotne optužbe. Gospođa Ventura je poslednjih šest meseci stalno tražila 30 miliona dolara od njega, preteći da će napisati knjigu o njihovoj vezi na njegovu štetu. Ovo je čista ucena", rekao je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Seksualno nasilje: Pevačica Kesi optužila repera Pi Didija za silovanje i zlostavljanje

Izvor: Danas, 17.Nov.2023

Getty ImagesKesi Ventura kaže da je upoznala repera 2005. godine Reper Šon ‘Didi’ Kombs poznatiji kao Pi Didi optužen je za silovanje i seksualnu eksploataciju. U tužbi u koju je BBC imao uvid, njegova bivša devojka Kasandra Ventura zvana Kesi, kaže da je decenijama živela zarobljena u krugu...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.