Bivša devojka Hju Hefnera tvrdi da ju je posetio u snu: Bilo je preludo

Izvor: B92, 30.Okt.2021, 18:46

Bivša devojka Hju Hefnera tvrdi da ju je posetio u snu: "Bilo je preludo"

Američka glumica i voditeljka Bridžit Markard ubeđena je da se susrela s osnivačem američkog časopisa "Peljboj" Hju Hefnerom i to u snu.

Bridžit je bila u vezi s Hefnerom od 2002. godine do 2008. godine i to zajedno s Holi Medison i Kendrom Vilkinson.

"To se dogodilo samo jednom i bilo je preludo", rekla je Bridžit (48) za strane medije.

"Ne mogu nikad da se setim svojih snova, ali ovaj je bio tako stvaran. Osećala sam, mirisala sam, kao da su sva >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << čula u igri... Sve je bilo toliko stvarno", ispričala je.

U snu, američka glumica je bila u vili Plejboja, gde je i upoznala Hefnera, koji je preminuo prirodnom smrću u 91. godini 2017.

"Stajala sam tamo i odjednom, čujem ga kako silazi niz stepenice, a ruke su mu bile širom otvorene, nasmejao mi se i rekao 'O, draga moja' i snažno me zagrlio", prisetila se Bridžit

"Osećala sam dim na njegovom ogrtaču. Osećala sam miris njegove kolonjske vode. Bilo je jako, jako stvarno. Hefner je bio jako srećan u mom snu", nastavila je.

"I osećala sam se kao da je to bio naš poslednji pozdrav i zaista smo se pozdravili. Stvarno sam ga videla", objasnila je.

Buđenje iz sna bilo je šokantno za nju, jer se vraćala realnom životu.

Iako je vereniku Niku Karpenteru ispričala sve pojedinosti svoga sna, ona veruje da je njen susret sa Hefnerom, izvan okvira realnosti, bio nešto posebno.

"Ovo je bilo toliko stvarno. Još uvek se osećam kao da sam ga opet videla", zaključila je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.