Bivša Bekamova ljubavnica ponovo na stubu srama: Oglasila se posle novog skandala FOTO

Izvor: B92, 07.Okt.2023, 09:41

Bivša Bekamova ljubavnica ponovo na stubu srama: Oglasila se posle novog skandala FOTO

Nakon što su je Bekamovi pomenuli u svom dokumentarcu, oko nje se u javnosti i medijima ponovo podigla prašina

Nakon što su sami Bekamovi u novom Netfliks dokumentarcu podsetili ceo svet na postojanje Rebeke Lus, izvlačeći je iz "natftalina” posle skoro dve decenije, holandski model, a sada instruktor joge, zasuli su porukama.

Prvo su je onlajn napali "hejteri" okrutnim porukama, ali su joj se potom javili i drugi sa lepim željama, na šta je Lus odgovarala, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << piše Dejli mejl. Ova sada 46-godišnja žena postala je poznata 2004. godine nakon što je javno izjavila da je u romantičnoj vezi sa bivšom fudbalskom zvezdom Dejvidom Bekamom. Ubrzo je postala omražena slavna ličnost i bila je pozivana u sve moguće rijaliti programe, da bi posle nekog vremena potonula u anonimnost, preselila se na norveške planine i udala se za doktora sa kojim ima dvoje dece.

Imala je mir sve do ove srede, kada su Dejvid i Viktorija u epizodi dokumentarca progovorili o još uvek navodnoj aferi. Viktorija je govorila o bolu koji je pretrpela nakon tvrdnji i rekla da joj je to bio "najteži" period u životu, a par je takođe tvrdio da su se osećali kao da se dave.

"Iskreno, ne znam kako smo to prošli. Viktorija mi je sve, bilo je neverovatno teško da je vidim povređenu, ali mi smo borci i tada smo morali da se borimo jedno za drugo, morali smo da se borimo za našu porodicu. Ono šta smo imali vredelo je da se borimo. Bilo je dana kada bih se probudio i pomislio: 'Kako ću da idem na posao? Kako ću da odem do tog terena? Kako ću izgledati kao da je sve u redu?' Osećao sam se fizički bolesno svaki dan kada sam otvorio oči", rekao je Bekam.

Dok je epizoda emitovana, Rebeka se našla na udaru kritika na društvenim mrežama, što je navelo njene pratioce da joj pošalju ljubazne reči.

Jedna osoba je napisala u svojim komentarima na Instagramu: "Nadam se da ti sve dobro ide, dušo, i iskreno se nadam da su svi dobri prema tebi ovih dana.“ Rebeka je odgovorila jednostavnim emodžijima srca.

"Izgledaš neverovatno i tužno je kako ljudi ne mogu dalje. Verujem da imaš dobru energiju oko sebe! Tvoj život izgleda neverovatno!“ napisala je druga, dok je treća osoba zaključila: "Količina mržnje koju ova jadna žena dobija je šokantna. Većina njih su majke, a neke od njih viču o mentalnom zdravlju u svojim biografijama. Nabaciti se na drugu ženu i trol govori mnogo više o vama! Kakav svet!"

Takođe, prvi put nakon emitovanja serije, Rebeka se oglasila na svom Instagram nalogu, ne misleći na podgrevanje starog skandala. Podelila je snimak na kome šeta kroz prirodu, uz koji je napisala: "Zdrave šetnje u prirodi su najbolji lek".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.