Bitka za Pacifik

Izvor: Domino Magazin, 01.Jul.2013, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bitka za Pacifik

Novi film Giljerma del Tora u domaćim bioskopima od 11. jula

Najnoviji film reditelja Giljerma del Tora “Bitka za Pacifik 3D” (Pacific Rim 3D) je na redovnom repertoaru naših bioskopa od četvrtka 11. jula.

„Susrećemo se sa stvorenjima, velikim i svirepim, s onakvim kakve do sada nismo upoznali. Kako bi se čovečanstvo odbranilo od njih, ljudi ujedinjuju svoje snage i osmišljavaju najveće i najmoćnije oružje koje još nije viđeno. Oni kreiraju robote, kojima >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << upravljaju po dva pilota čiji su umovi neurološki povezani” rekao je reditelj i dodao: “To je projekat koji je obuhvatio svaku stvar sa moje liste želja, od vizuelnih elemenata, do emotivne strane. Ovo je nezaustavljiva, uzbudljiva avantura o čudovištima i robotima, malo puta viđena do sada.” Pogledajte trejler!

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Bitka za Pacifik 3D od 11. jula u bioskopima

Izvor: DANuBeogradu.rs, 01.Jul.2013

Najnoviji film reditelja Giljerma del Tora Bitka za Pacifik 3D (Pacific Rim 3D) prikazivaće se u beogradskim bioskopima od četvrtka, 11. jula. “Susrećemo se sa stvorenjima, velikim i svirepim, s onakvim kakve do sada nismo upoznali. Kako bi se čovečanstvo .. Read MoreThe post Bitka za Pacifik...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.