Bio je zvezda devedesetih a sada je neprepoznatljiv: Procurila fotografija iz policije FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 26.Jun.2023, 10:43

Bio je zvezda devedesetih a sada je neprepoznatljiv: Procurila fotografija iz policije FOTO/VIDEO

Pevač rok grupe iz 2000-ih Crazy Town izgleda potpuno neprepoznatljivo na nedavno objavljenoj policijskoj fotografiji koja je sada postala viralna.

Set Bruks Binzer, zvani Shifty Shellshock, uhapšen je u Mirl Biču u Južnoj Karolini zbog zbog vožnje pod dejstvom alkohola. Muzičar poznat po svom hitu "Butterfly", koji je dve nedelje 2001. bio na vrhu liste Bilbord Hot 100, izgleda potpuno drugačije od svojih pank rok dana.

Nekada poznat po svom dečačkom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izgledu, Set sada izgleda iscrpljeno i pomalo neuredno, ali njegov čuveni pirsing na usnama je i dalje tu, kao i njegove brojne tetovaže.

Policijski izveštaj koji je objavio TMZ navodi da su ga lokalni službenici zaustavili u njegovom crnom terencu nakon što je skrenuo niz put. Binzer, čija je borba sa zavisnošću već dobro poznata, navodno je izgledao "letargičan i brbljao je nerazumljive reči" pre nego što je pao na alkotestu.

Incident se dogodio samo nedelju dana nakon što su se Binzer i njegov kolega iz benda Bobi Rivs potukli posle koncerta u Mirtl Biču. Svađa između muzičara nastala je zbog besa što se Binzer nije pojavio u njihovoj emisiji, preneo je TMZ.

Rivs je tada morao da peva umesto odsutnog Binzera, izvodeći nastup pun gafova i ljutitih reči, a sve to je procurilo na TikTok. Binzer je na kraju stigao na koncert i viđen je kako ulazi u žestoku raspravu sa Rivsom, koji je kasnije primećen sa modricama oka. Na snimku koje je objavio TMZ, članovi benda se vide u bekstejdžu kako se svađaju oko novca a Rivs preti članovima Binzerove porodice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.