Bio je najzgodniji muškarac Evrope, a sada vidno propada: Potpuno nage fotografije zabrinule mnoge

Izvor: B92, 22.Maj.2023, 15:08

Bio je najzgodniji muškarac Evrope, a sada vidno propada: Potpuno nage fotografije zabrinule mnoge

Italijanski pevač i frontmen grupe "Moneskin" Damijano David ne prestaje da intrigira javnost svojom pojavom.

Podsetimo, pre više od mesec dana frontmen pomenute italijanske grupe zabrinuo je fanove jezivim fotografijama na Instagramu. Jedan od najpoželjnijih muškaraca Evrope, sudeći po fotografijama, suočavao se sa zdravstvenim problemima, a dokaz toga je "osvanuo" na društvenim mrežama.

Čini se da je trenutna situacija, poprilično zabrinjavajuća, jer je Damijano >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nedavno objavio dve nage fotografije na Instagramu, a intimne delo pokrio srcolikim emotikonom.

"Turneja je završena i to znači da ću golišav pušiti džoint ceo dan", napisao je Damijano ispod fotografija na kojima je potpuno nag i puši džoint.

Naravno, objava na Instagramu je izazvala lavinu komentara, a njegovi mnogobrojni pratioci nisu se ustručavali da ga i kritikuju.

"Ovo je umetnost", "Tebe prati mlađa publika, moraš da budeš odgovoran i da ne daješ takve primere", "Užas kako se ponašaju idoli naše dece", samo su neki od komentara ispod fotografija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.