Bio je klinički mrtav 45 minuta, a onda se vratio i opisao šta je video VIDEO

Izvor: B92, 07.Avg.2021, 08:13

Bio je klinički mrtav 45 minuta, a onda se "vratio" i opisao šta je video VIDEO

Brajan Miler, kamiondžija iz Ohaja, doživeo je kliničku smrt usled infarkta koji je dobio dok je otvarao prikolicu od kamiona.

On je osetio da nešto sa njim nije u najboljem redu, pozvao je hitnu pomoć i rekao im, da misli da doživljava infarkt. Kada je stigao u bolnicu više nije pri svesti, ali su u prvom trenutku uspeli da ga ožive i uklone blokadu. Ipak, uprkos svim naporima, došlo je do fibrilacije srčanih komora.

"On nije imao otkucaje srca, nije imao krvni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pritisak i nije imao puls", izjavila je medicinska sestra Emili Bišop. Doktor je četiri puta pokušao da ga oživi, ali nije uspeo u tome. Kako Brajan priča, dok su doktori ulagali napore da ga povrate, on je bio u nebeskom svetu i opisao kako je to izgledalo:

"Postoji zagrobni život i ljudi moraju da veruju u to"

"Jedina svar koje se sećam je da sam video svetlost i krenuo ka toj svetlosti. Bio je put obložen cvećem i ja sam išao ka beloj svetlosti, sve dok nisam naišao na svoju maćehu, koja je nedavno preminula. Ona je bila nešto najlepše kada sam je video, bilo je kao prvog dana kada sam je upoznao, izgledala je tako srećno", kaže Miler i dodaje da se seća da ga je uhvatila za ruku i rekla da nije još došlo njegovo vreme:

"Nije tvoje vreme, ne treba da budeš ovde, moramo te vratiti nazad, imaš još toga da obaviš", prisetio se.

Nakon 45 minuta, njegov puls se vratio

"Njegov mozak nije dobijao kiseonik 45 minuta, činjenica da on hoda, govori, smeje se, sve je neverovatno", rekla je začuđena medicinska sestra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.