Bingo! Holivudski glumac vodio igre na sreću za penzionere

Izvor: B92, 07.Apr.2020, 17:04

Bingo! Holivudski glumac vodio igre na sreću za penzionere

Glumac Metju Mekonahi iskoristio je svoje vreme dok praktikuje socijalno distanciranje i izolaciju da iznenadi grupu starijih osoba u svojoj matičnoj državi Teksas.

Jedan dom penzionera zamolio je dobitnika Oskara još u septembru da bude domaćin i voditelj njihove nedeljne bingo večeri.

Bingo večeri su jedna od najčešćih društvenih aktivnosti u domovima za stare.

Mekonahi je konačno uspeo da usliši molbu i dobro se pokazao kao voditelj, ugostivši >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ovonedeljnu bingo noć kroz video-poziv.

Glumac se pojavio pred kamerom sa suprugom i decom i prozivao je brojeve tokom igre grupici penzionera koja se nalazila na drugoj strani poziva.

Mekonahi se takođe pridružio zvaničnicima teksaškog grada Ostina prošle nedelje za video-snimak u kojem se mladi i studenti pozivaju da ostanu kod kuće i budu bezbedni tokom procesa suzbijanja koronavirusa.

U drugom video-snimku koji je postavljen na njegov nalog na Instagramu zvezda filma "Interstelar" insistirao je da smo "u ratu" sa koronavirusom i savetovao je Amerikance da ozbiljno shvate situaciju.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.