Bilo je nemoguće zaboraviti Samer Kvin: Gde je sada zvezda Čuvara plaže FOTO

Izvor: B92, 28.Jun.2023, 10:19

Bilo je nemoguće zaboraviti Samer Kvin: Gde je sada zvezda "Čuvara plaže" FOTO

Glumica Nikol Egert (51) proslavila ulogom Samer Kvin u kultnoj TV seriji "Čuvari plaže" devedesetih godina.

Glumom je počela da se bavi još kao dete, ali joj je baš uloga Samer donela veliku slavu.

Kako se pisalo, zbog velikih dugova morala je da proglasi bankrot, ali je uspela je da prevaziđe finansijske poteškoće, a mnoge je oduševila njena upornost kada je 2014. godine viđena kako prodaje sladoled.

Nikol ima dve ćerke, prvu koju je dobila sa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << glumcem Džastinom Hervikom, s kojim je bila u braku od 2000. do 2002. godine i drugu koja je rođena 2011. godine, a identitet devojčicinog oca nije poznat.

Godine 2018. optužila kolegu Skota Baija da ju je seksualno zlostavljao kada je imala samo 14 godina, što je glumac demantovao.

U poslednje vreme vodila je podkast Perfectly Twisted i teme koje je najčešće obrađivala tiču glume i slave.

Nedavno je uslikana u Los Anđelesu posle dužeg vremena, na svom Instagram profilu deli slike iz mladosti, ali i iz svakodnevnice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.