Izvor: B92, 13.Feb.2024, 16:32

Bila je u celibatu do braka: "Ovih pet stvari treba da znate pre prvog intimnog odnosa" FOTO/VIDEO

Alisija Taker, poznata po deljenju svojih intimnih iskustava sa suprugom Džonom na Jutjubu, nedavno je otkrila pet stvari koje bi volela da je znala pre nego što je stupila u intimni odnos sa njim nakon venčanja.

Prvo pravilo koje je naglasila bilo je da je važno razgovarati sa suprugom o svemu pre nego što dođe do prvog intimnog odnosa. Ovakav razgovor može da smanji nervozu koja je često prisutna. Ako postoji neki strah ili briga, pozvala je žene da otvoreno razgovaraju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa svojim partnerima. Dodala je da zajedničko tuširanje može biti korisno kako bi oboje bili opušteniji.

Drugo pravilo koje je istakla bilo je da žene trebaju ići u WC nakon intimnog odnosa. Alisija je objasnila da je važno mokriti kako bi se izbegle eventualne infekcije i da je to jedan od načina zaštite od polno prenosivih bolesti.

Treće pravilo odnosilo se na krvarenje nakon intimnog odnosa. Savetovala je žene da ne brinu ako primete krv, ističući da je to normalan deo iskustva. Podstakla je žene da ostanu opuštene, smatrajući da je važno uhvatiti svaki trenutak, posebno tokom prvog intimnog odnosa.

Na kraju, Alisija je naglasila važnost prisutnosti i opuštanja tokom intimnog čina. Savetovala je da se ne opterećujemo previše mislima i očekivanjima, već da se radujemo trenutku i pamtimo ga s osmehom, piše "Tyla.com."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.