Bila je prvi supermodel sveta, a onda su je operacije uništile – ne sme svetlost dana da vidi FOTO

Izvor: B92, 11.Avg.2023, 09:07

Bila je prvi supermodel sveta, a onda su je operacije uništile – ne sme svetlost dana da vidi FOTO

Manekenka Dženis Dikinson (68), koja je u više navrata istakla da je upravo ona bila prvi supermodel sveta, nedavno je uslikana u javnosti.

Kako prenosi "Page Six", ovo je retka prilika da vidimo 68-godišnjeg modela među svetom, jer se vešto krije od fotografa i radoznalih novinara.

Sudeći prema fotografijama, ali i informacijama stranih medija, Dženis je uslikana kako izlazi iz teretane sa svojim suprugom doktorom Robetom Garnerom, a javnost je bila blago šokirana >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << njenim izgledom, ili, bolje rečno, izgledom nakon mnogobrojni plastičnih operacija.

"Stvarno je uništila lice sa svim tim plastičnim operacijama", "Deformisala se, bože", samo su neki od komentara koji se mogu naći na Instagram objavi gore pomenutog magazin.

Pored negativnih reakcija, bilo je i onih korisnika koji su joj pružili reči podrške.

"I dalje si lepa", "Mislim da izgleda odlično, s obzirom da je blizu 70. godini", "Dođavola, možemo li da ostavimo ljude da žive svoje živote"...

Podsetimo, Dženis je uvek bila veoma otvorena po pitanju plastične hirurgije, te je u mnogim intervjuima otkrila je da je zatezala lica, operisala grudi, zatezala stomak, radila liposukciju i botoks.

Kada je njena modna karijera utihnula Dženis je učestvovala u mnogim rijaliti emisijama u kojima su se prikazivale njene operacije, od usana do grudi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.