Bila je model i milionerka, sada je beskućnica na ulicama Los Anđelesa: Fale joj zubi i prsti FOTO

Izvor: B92, 01.Maj.2023, 12:03

Bila je model i milionerka, sada je beskućnica na ulicama Los Anđelesa: Fale joj zubi i prsti FOTO

Loni Vilison, bivšoj supruzi zvezde "Čuvara plaže" Džeremija Džeksona, nedostaju zubi i oštećeni su joj prsti dok živi kao beskućnih na ulicama Los Anđelesa.

Loni je nedavno primećena kako kopa po kontejnerima u potrazi za hranom, pokazujući koliko je život bivše manekenke u kupaćim kostimima nazadovao od njihovog raskida pre deceniju.

Vilison (39) već skoro sedam godina živi u kampovima za beskućnike u Kaliforniji, često primećena sa svojim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odrpanim stvarima i kolicima za kupovinu.

Bivša devojka sa naslovnice koja je postala narkomanka prvi put je primećena kako živi na ulicama Los Anđelesa 2016.

Na slikama snimljenim prošle nedelje, Vilison je izgledala mršava, bez brojnih zuba i sa kratkom kosom - što je daleko od njenih preplanulih, blistavih i vitkih dana kada je bila glamurozna devojka - dok je gurala kolica kroz Santa Moniku.

Vilisonova, koja je često krasila naslovnice časopisa i crvene tepihe, poslednjih godina se borila sa svojim mentalnim zdravljem i problemima sa zloupotrebom supstanci, što je izmaklo kontroli nakon njenog razvoda od Džeksona 2014. nakon dve godine braka.

Turbulentna veza bivšeg modela i fitnes fanatika okončana je zbog navodne pijane tuče, gde je Džekson navodno pokušao da zadavi Vilisonovu.

Vilisonova je povređena u svađi, sa dva slomljena rebra, povređenim vratom i ogrebotinama po licu i telu. Međutim, odlučila je da ne podnese tužbu.

Par se razveo odmah nakon Džeksonovog navodnog napada i on je nastavio da glumi u Velikom bratu slavnih 2015.

"Trebalo mi je više od dva meseca da se pravilno oporavim“, rekla je Vilison za Sun u intervjuu pre dve godine.

Loni je rekla da je bila na "veoma lošem mestu“ nakon razvoda i da je postala beskućnih nakon što je izgubila posao asistenta plastičnom hirurgu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.