Bila je bomba: Fatalna plavuša neprepoznatljiva posle plastične operacije FOTO

Izvor: B92, 24.Jan.2024, 12:29

Bila je "bomba": Fatalna plavuša neprepoznatljiva posle plastične operacije FOTO

Keri Katona (43) podvrgla se još jednom zahvatu i danas ju je teško prepoznati.

Bivša pevačica grupe "Atomic Kitten" Keri Katona viđena je kako izlazi iz bolnice nakon što se podvrgla estetskom zahvatu zatezanja kapaka i podizanja očiju. Iz zdravstvene ustanove je izlazila s vidljivim koncima, što se i vidi na fotografijama koje su slikali paparaci.

Delovalo je kao da nekadašnja članica popularnog benda nije mogla ni da otvori oči zbog operacije, a izgledala >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je potpuno neprepoznatljivo.

Katona je duže od 20 godina u žiži interesovanja tabloida i aktivna je na platformi za odrasle, kojoj se priključila zbog višegodišnjih finansijskih problema.

U novembru je i sama progovorila o svojoj odluci da ode pod nož: "Tačno, donela sam odluku da podginem oči. Toliko su mi teški kapci da mi vise preko očiju... Zašto ne? Imam 43 godine, imam pravo".

Pogledajte kako je izgledala 2018. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.