Izvor: Domino Magazin, 15.Jun.2022, 13:01

Besplatan Photoshop za sve na Internetu

Adobe Photoshop će biti besplatan u verziji na Internetu. Besplatna verzija je već dostupna korisnicima u Kanadi a sve što treba da se uradi jeste da se korisnici prijave na Adobe. Web veruija čuvenog programa omogućava mnoge opcije koje ima i profesionalni Photoshop. Prelaskom na besplatni model, Adobe pokušava da proširi mrežu korisnika, odnosno omogućiti […] The post Besplatan Photoshop za sve na Internetu appeared first on Domino Magazin.

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Adobe će objaviti besplatnu verziju Fotošopa

Izvor: OkRadio.rs, 16.Jun.2022, 11:36

Kompanija Adobe planira da predstavi svedeniju verziju svog popularnog Photoshop alata za uređivanje fotografija, koja će biti dostupna samo za veb, kako izveštava The Verge Kompanija Adobe trenutno testira novu freemium verziju sa korisnicima u Kanadi, ali će je na kraju načiniti dostupnom široj...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.