Besna Džejn Fonda gađala rediteljku Zlatnom palmom u glavu VIDEO

Izvor: B92, 29.Maj.2023, 08:39

Besna Džejn Fonda gađala rediteljku Zlatnom palmom u glavu VIDEO

Proslavljena glumica Džejn Fonda, iako ima 86 godina, ne prestaje da oduševljava svojim izgledom i energijom.

Džejn je obeležila i ovaj festival u Kanu, a jedan događaj je posebno privukao pažnju, neke je nasmejao, dok neki možda i nisu prihvatili šalu.

Naime, na dodeli Zlatne palme koju je upravo Fonda uručila rediteljki filma Anatomija pada, glumica je gađala rediteljku u glavu.

Ovaj snimak je za kratko vreme postao viralan na Tviteru. Sve se desilo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zbog toga što je rediteljka zaboravila svoju nagradu, a kako Džejn nikako nije mogla da je dozove kako bi se vratila, ona ju je gađala njome u glavu.

Rediteljka je i dalje izgledala kao da se ništa ne događa, pa je Fonda dotrčala do nje i besno joj pokazivala, dok su kamere sve snimile.

Mnogi su mišljenja da je ovaj video bio jako dobra šala.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.