Beskućnik vratio novčanik i dobio posao i krov nad glavom

Izvor: B92, 30.Avg.2016, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beskućnik vratio novčanik i dobio posao i krov nad glavom

Jedan beskućnik na Tajlandu slučajno je pronašao skupoceni novčanik u kojem je bilo više od 760 dolara. Nije se dvoumio već je odlučio da ga preda policiji.

Kako pišu tajlandski mediji, Varalop (44) nije ni pomislio da kod sebe zadrži novčanik sa novcem iako nije imao para.

Beskućnik je odmah otišao u policiju koja je vlasnika, 30-godišnjeg Nitija Pongkriangjosa, obavestila da je njegov novčanik pronađen.

Niti je navodno bio oduševljen Varalopovim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poštenjem.

"Nisam mogao da verujem. Pomislio sam, da sam ja u takvoj situaciji verovatno ne bih vratio novac", ispričao je Niti za tajlandske medije.

Prvo mu je ponudio novac kao nagradu, ali onda se predomislio i ponudio mu posao i smeštaj što je beskućnik odmah prihvatio.

"Vrlo sam srećan što sam dobio ovakvu priliku. Napokon imam čist krevet za spavanje", rekao je Varalop.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Beskućnik vratio novčanik, dobio posao i krov nad glavom

Izvor: N1 televizija, 30.Avg.2016

Beskućnik na Tajlandu je slučajno pronašao skupoceni novčanik u kom je bilo novca u vrednosti oko 760 dolara i odlučio je da ga preda policiji...Kako pišu tajlandski mediji, Varalop (44) nije ni pomislio da kod sebe zadrži novčanik s novcem, iako nije imao ni prebijene pare...Beskućnik je odmah...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.