Berluskoni verio 28-godišnjakinju

Izvor: B92, 17.Dec.2012, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Berluskoni verio 28-godišnjakinju

Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni otkrio je da je veren sa ženom koja je gotovo pola veka mlađa od njega i tvrdi da se "napokon oseća manje usamljenim".

Berluskoni (76) saopštio je juče da se verio s 28-godišnjom Frančeskom Paskale. Berluskonijeva druga supruga napustila ga je 2008. godine zbog njegovih brojnih afera sa mlađim ženama.

Njemu se sada sudi zbog seksa s maloletnicom i zloupotrebe službenog položaja kako bi to prikrio, piše AP.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Berluskoni se verio sa 50 godina mlađom ženom

Izvor: Press, 17.Dec.2012

Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni otkrio je da je veren sa ženom koja je gotovo pola veka mlađa od njega i tvrdi da se "napokon oseća manje usamljenim"

Nastavak na Press...

VERIO SE: Berluskoni ženi pola veka mlađu!

Izvor: Kurir, 17.Dec.2012

Druga supruga napustila ga je 2008. godine zbog njegovih brojnih afera sa mlađim ženama..RIM - Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni otkrio je da je veren sa ženom koja je gotovo pola veka mlađa od njega i tvrdi da se "napokon oseća manje usamljenim"...Berluskoni (76) saopštio je juče...

Nastavak na Kurir...

Berluskoni ponovo na sceni

Izvor: BanjalukaLive.com, 17.Dec.2012

Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni /76/ objavio je vjeridbu sa 50 godina mlađom Franćeskom Paskvale /28/, ističući da se "konačno osjeća manje usamljenim". Medijski magnat rekao je da je njegova vjeridba sa 28-godišnjom Paskvale "zvanična". Berluskonijeva druga žena razvela se od...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.