Ben Aflek izbačen iz kazina zbog brojanja karata

Izvor: B92, 03.Maj.2014, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ben Aflek izbačen iz kazina zbog "brojanja karata"

Holivudskom glumcu Benu Afleku zabranjeno je da igra blekdžek u jednom kazinu u Las Vegasu nakon što je uhvaćen kako „broji karte“.

Obezbeđenje Hard Rok kazina u Vegasu zaustavilo je igru Afleka koji je sedeo za stolom sa vioskim ulozima i navodno mu je doživotno zabranjen prilaz kockarskim stolovima zbog sumnje da je koristio strategiju „brojanja karata“.

Iako brojanje karata – metod koji koristi verovatnoću kako bi predvideo narednu ruku, nije ilegalan, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << njegovo korišćenje može dovesti do doživotne zabrane kockanja.

Uzbuna poslata osoblju hotela navodno je optužila Afleka da koristi sistem na koji kazino ne gleda blagonaklono.

Izvor tvrdi da je osoblje hotela bilo ljubazno prema zvezdi i da mu je reklo da je „isuviše dobar u igri“.

Poznati glumac bio je na kratkom odmoru u Las Vegasu sa svojom ženom Dženifer Garner.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ben Aflek izbačen iz kazina zbog "brojanja karata"

Izvor: B92, 03.Maj.2014

Holivudskom glumcu Benu Afleku zabranjeno je da igra blekdžek u jednom kazinu u Las Vegasu nakon što je uhvaćen kako „broji karte“...Obezbeđenje Hard Rok kazina u Vegasu zaustavilo je igru Afleka koji je sedeo za stolom sa vioskim ulozima i navodno mu je doživotno zabranjen prilaz kockarskim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.