Bekamovi postali obeleženi: Puklo prijateljstvo sa Megan i Harijem

Izvor: B92, 30.Jul.2023, 11:58

Bekamovi postali "obeleženi": Puklo prijateljstvo sa Megan i Harijem

Pre mnogo godina, dok je bila glumica, Megan Markl je često pisala na svom blogu o grupi koju je nazvala svojim "najbližim prijateljima".

Neki su bili srodne duše, drugi su bile poznate ličnosti koje je upoznala na događajima i zabavama u šou-biznisu. Postepeno, taj krug drugara se proširio i uključio dizajnere odeće, gradske face i aktiviste humanitarnih akcija.

Među njima su bili Dejvid i Viktorija Bekam, koji su bili gosti na njenom venčanju sa princom Harijem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Vindzoru 2018. Međutim, izgleda da je njihovom prijateljstvu došao kraj.

Naime, Megan i Hari nisu bili gosti na venčanju sina Bekamovih Bruklina sa američkom lepoticom Nikolom Pelc u aprilu prošle godine. Ni jedno od njih dvoje nije bio na jednom od najvećih događaja u godini, prošlog vikenda, kada je Argentinac Lionel Mesi debitovao za Dejvidov fudbalski tim Inter Majami, dok su Kim Kardašijan, teniska legenda Serena Vilijams i mnoštvo drugih velikih imena aplaudirali iz VIP lože.

Kao i mnogi u Meganinom svetu, izgleda da su Bekamovi takođe "obeleženi". Kritičari nekadašnje "glumice u sapunicama" okrutno koriste ovu reč da opišu kako njoj nije teško da pregazi one s kojima je nekada bila najbliža i da samo pronađe nove prijatelje. Najozloglašeniji "obeleženi" bio je njen otac Tomas (79), nakon što je prodao paparaco slike sebe kako se sprema za venčanje svoje ćerke.

Megan sada veoma retko razgovara sa svojom najboljom prijateljicom iz detinjstva Ninaki Pridi nakon što su se navodno posvađale zbog toga kako je Megan tretirala njenog prvog muža Trevora Engelsona.

Čak je i stilistkinja Džesika Malruni, Meganina nekadašnja "BFF", čija su deca bila paževi i deveruše na venčanju para iz Saseksa, možda ostala po strani. Otkako se Malruni uplela u raspravu sa influenserom na društvenim mrežama 2020. godine, nije se javno slikala sa vojvotkinjom.

U slučaju Bekamovih, postojala je sumnja da je par mogao da otkrije tajne o Megan i Hari, a optužba za "The Mail on Sunday" je Dejvida "stvarno razbesnela". Izvor blizak Bekamovima rekao je:

"Dejvid i Viktorija su otišli ​​na venčanje Megan i Harija i bili su im velika podrška kada je Megan stigla u Veliku Britaniju. Parovi su se zbližili jer je Izi Mej, direktorka komunikacija Dejvida Bekama, bila prijateljica sa Markusom Andersonom, glavnim direktorom za članstvo u privatnom društvenom klubu Soho House, koji je pomogao u organizovanju Meganinih tajnih sastanaka sa Harijem.

Ali optužbe, za koje je "The Mail" u nedelju rekao da su se desile u napetom telefonskom razgovoru, ugrozile su prijateljstvo sa Bekamovima. Izvor je dodao:

"Malo je verovatno da će se desiti pomirenje."

Megan je jednostavno krenula dalje.

Megan ima nove prijatelje

Kako se trenutno piše, izgleda da je Megan "izuzetno bliska" sa kozmetičkim tajkunom, Viktorijom Džekson, bliskoj komšinici u Montesitou u Kaliforniji vrednoj 11,5 miliona funti.

"Viktorija je dinamična sila. Ona je neko ko je izgradio posao, ali je takođe prevazišla nevolje u svom privatnom životu. Ona i Megan se povezuju na mnogo nivoa. Izuzetno su bliske, obožavaju jedna drugu."

Mnogi se nalaze na toj "novoj listi prijateljstva" Megan Markl, a neki od tih ljudi su Maraja Keri, Keri Kenedi, Džordž Kluni i njegova supruga Amal, a naravno i slavne TV ličnosti Opra i Gejl King.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.