Barbra Strajsend rekla kako se provela kada je prvi put pušila marihuanu

Izvor: B92, 07.Avg.2021, 21:00

Barbra Strajsend rekla kako se provela kada je prvi put pušila marihuanu

Pevačica Barbara Strajsend je tokom intervjua koji je nedavno dala za jedan magazin ispričala zbog čega ima veliku odbojnost prema marihuani.

Osmostruka dobitnica Gremija o svom iskustvu s marihuanom progovorila je u intervjuu za Variety, odbacujući sugestiju da bi je uzrujalo kad bi saradnik s novog albuma zapalio pred njom.

Naime, u sklopu svog novog albuma "Release Me: 2", 79-godišnja Strajsend je snimila pesmu "I’d Want It to Be You" u duetu s Vilijemom Nelsonom, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dugogodišnjim uživateljem marihuane.

No, ona je priznala da je jednom pušila travu, i to tokom koncerta.

"Jedne sam noći tokom svojih nastupa na Forumu 70-ih to zaista to učinila, a to je bio deo mog scenskog nastupa", rekla je pevačica i uz smeh objasnila da je radila tada s producentom Ričardom Perijem, s kojim je povela razgovor o pušenju trave.

"Bio je to jedan i jedini put da sam pušila", rekla je pevačica za Variety i dodala:

"Pokušala sam jednom, i nije mi se svideo taj osećaj. Dakle, nikad više to nisam učinila", rekla je Barbara.

S alkoholom su joj iskustva pozitivnija, a najradije pije pivo uz određenu vrstu hrane. No, čini se da je više stvar u sljubljivanju ukusa hmelja s određenom hranom, nego do osećaja opijenosti.

"Volim pivo s kineskom ili italijanskom hranom", rekla je pevačica i dodala da to može biti i bezalkoholno pivo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.